Kje so pooblaščeni servisi za Audi v Sloveniji?

Kje so pooblaščeni servisi za Audi v Sloveniji?

Pooblaščeni servis Audi

POOBLAŠČENI SERVIS AUDIIščete pooblaščeni servis za vaše vozilo Audi, kjer boste dobili zagotovljeno kvalitetno obravnavo vozila, originalne rezervne dele in ugodno paketno ponudbo? Pooblaščeni servis za vaše vozilo Audi najdete na vseh naših petih lokacijah Porsche Inter Auto v Sloveniji: 

  • Audi servis Ljubljana - Porsche Ljubljana, tel.: +386 1 58 25 300
  • Audi servis Ljubljana - Porsche Verovškova, tel.: + 386 1 53 03 600
  • Audi servis Maribor - Porsche Maribor, tel.: +386 2 65 40 300
  • Audi servis Maribor - Porsche Ptujska cesta, tel.: +386 2 45 02 660
  • Audi servis Koper - Porsche Koper, tel.: +386 5 61 16 500

Pooblaščeni servis Audi - rezervacija servisa

Naročilo na servis je preprosto - pripravite številko šasije vašega Audija in pokličite našo sodelavko Martino na 031 616 918 ali pa se obrnite na vam najbližjo poslovalnico. Pozanimajte se o naših varčevalnih paketih Vedno Vredno in ostalih ugodnostih. Ponujamo vam paketne ponudbe za model vašega Audija - tudi za športne izvedenke:

  • Audi A1, Audi A3, Audi A4, Audi A5, Audi A6, Audi A7, Audi A8
  • Audi Q2, Audi Q3, Audi Q5, Audi Q7
  • Audi e-tron
  • ...

Avtoservis - široka ponudba kvalitetnih storitev

AVTOSERVIS - S hitrim servisom imate vse servisne storitve na enem mestu!

Pooblaščeni servis Audi pri Porsche Inter Auto vam zagotavlja kvalitetne storitve, naj gre za hitre servisne storitve, kot so npr. menjava akumulatorja, popravilo avta, menjava zavornih ploščic ali pa vulkanizerska dela, kot tudi pri rednem malem servisu, ko vam zamenjamo motorno olje in oljne filtre. Za vas opravimo tudi veliki servis, ki je obvezen na vsakih 100.000/200.000 prevoženih kilometrov. Na velikem servisu vam bomo zamenjali zobati jermen, saj je po toliko prevoženih kilometrih doživel marsikaj, s tem pa se boste ognili morebitni poškodbi motorja, če bi se jermen strgal. 

Svoje vozilo Audi lahko brez težav zaupate našim pooblaščenim serviserjem, na svoje delo vam garantiramo dvoletno jamstvo, prav tako tudi na vgrajene originalne dele, za povrh pa se vam bo ob servisu podaljšalo tudi članstvo pri Asistenci Audi. 

 

Popravilo poškodovanih vozil Audi

Popravilo poškodovanih vozil Audi - naši pooblaščeni servisi popravljajo in servisirajo vse mogoče poškodbe. V kolikor ste se znašli v škodnem primeru, lahko prijavo škode in popravilo vozila opravite direktno tudi pri nas, brez da bi morali obiskati zavarovalnico. Prijavo škode lahko opravite pri nas za Zavarovalnico Triglav, Zavarovalnico Sava in Porsche zavarovanje. 

  • Prijava škode za zavarovalnice Sava, Triglav in Porsche zavarovanje

Pooblaščeni servisi za vozila Audi

POOBLAŠČENI SERVIS AUDI LJUBLJANA - Porsche Ljubljana
Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana

 

POOBLAŠČENI SERVIS AUDI LJUBLJANA - Porsche Verovškova
Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

 

POOBLAŠČENI SERVIS AUDI KOPER - Porsche Koper
Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

POOBLAŠČENI SERVIS AUDI MARIBOR - Porsche Maribor
Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor


 

POOBLAŠČENI SERVIS AUDI MARIBOR - Porsche Ptujska cesta
Ptujska cesta 150, 2000 Maribor

 

*Na spletni strani so navedene priporočene maloprodajne cene v EUR z vključenim 22% DDV. Ponudba je na voljo v pooblaščeni servisni mreži in velja za izdelke iz zaloge ali po naročilu. Zaradi stalnega izpopolnjevanje prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne in tehnične narave. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. Fotografije so simbolične.

Audi servisna mreža

Zaupajte svoj avto strokovno usposobljenim servisnim sodelavcem na vašem pooblaščenem servisu znamke Audi.

 

Audi Card

Še nimate svoje kartice zvestobe Audi Card? Enostavno jo naročite in izkoristite številne ugodnosti, ki jo ponuja kartica zvestobe.

 

28
september 2021
Zimski kompleti pnevmatik in platišč ...

Zimski kompleti platišč in pnevmatik Audi: zagotovite si svoj komplet koles Audi za popolno usklajenost in zanesljivost vašega Audija.

Več
24
maj 2021
Ali moram menjati zobati jermen?

VELIKI SERVIS AUDI: zobati jermen v vašem motorju je eden pomembnejših delov motorja, ki se med vožnjo neprestano obrablja, zato mu za optimalno formo privoščite veliki servis Audi!

Več
22
december 2020
Audijeva električna prihodnost za ...

Audi e-tron 50 Audi in njegova električna prihodnost navudšujeta že mnoge stranke, pa seveda tudi bodoče kupce, saj so njihovi modeli resnično ...

Več
17
december 2020
Audi e-tron - potrebno ga je doživeti

Audi s svojimi prefinjenimi oblikami in kakovostjo znamke že dolga leta kraljuje na vrhu tistih znamk, ki si jih vsi želijo. Kot tudi druge znamke, je tudi Audi posegel na električno področje in ...

Več

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA